Transport, Service Suport, Garantii

Diagnoze4u va ofera livrare si transport prin:

 • Fan Courier = 22 Ron
 • Fan Courier verificare si deschidere colet = 30 Ron
 • Urgent Cargus = 18 Ron ( pret / kg cu taxa ramburs inclusa, 1 Ron lei fiecare kg suplimentar)
 • Urgent Cargus verificare si deschidere colet = 25 Ron ( pret / kg)
 • Urgent Cargus in localitati situate in afara retelei Urgent Cargus (Km Suplimentari) = 30 Ron
 • Posta Romana = 10 Ron
 • Oricare alt curier rapid = la cerere
 • DHL, UPS, TNT, EMS = livrari in afara tarii (Utilizand acest serviciu este necesara plata anticipata atat a comenzii cat si a transportului)

Totul despre livrarea produselor Diagnoze4u:

Livrarea se face in 24 ore oriunde in tara. Comenzile efectuate vineri se livreaza luni (daca nu ne comunicati in mod special ca doriti livrarea sambata). In Craiova livram cu ajutorul baietilor de la vanzari direct la destinatie cu predare personala.

Livrarea produselor comandate se face cu plata ramburs doar pe teritoriul Romaniei cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Pentru livrarile internationale de produse in afara teritoriului Romaniei nu exista optiunea de ramburs asadar acceptam comenzi doar dupa ce clientul a platit anticipat valoarea produsului si transportul international pana la destinatie. Folosim cel mai frecvent serviciile de transport international oferite de EMS si DHL.

In functie de adresa de livrare se stabileste automat modalitatea si timpul de livrare: de regula in Romania prin curier rapid coletul ajunge in 1-2 zile lucratoare la destinatie in functie de distanta de livrare si localitate (in resedintele de judet mai repede decat in orase sau localitati mai mici).

Coletul dumneavoastra poate fi urmarit direct pe site-ul firmei de curierat printr-o simpla introducere a AWB-ului pe care noi vi-l comunicam la expedierea produsului comandat.

Plata se face la curier in momentul primirii produsului, se vor mai achita si comisioanele aferente livrarii banilor (comision ramburs si retur bani). Totalul pentru o interfata VAS (~ 1 kg), de exemplu, costa 22 Ron prin Fan Courier deorece noi utilizam plata in cont colector, neexistand taxe suplimentare pentru adusul fizic al banilor la destinatie de catre curier. In cazul in care dvs doriti puteti alege ca livrarea sa se faca prin Fan Courier cu optiunea de verificare si deschidere colet inainte de plata rambursului produsului insa este important de retinut ca in acest caz transportul costa 30 Ron si este necesar ca noi sa platim contravaloarea serviciilor de curierat in momentul in care impachetam si va trimitem produsul de la sediul nostru.

Suport Instalare programe veti beneficia de ajutorul nostru de fiecare data cand aveti nevoie prin intermediului aplicatiei TeamViewer, Telefon, Email, Tutoriale Video postate pe site sau Fotografii cu pasii necesari de urmat. Suportul tehnic se acorda gratuit in termen de maxim 30 zile de la data achizitiei produsului, va rugam sa solicitati acest suport de regula in termen de pana in 7 zile lucratoare din momentul in care ati primit comanda de la noi. Mentionam ca firma noastra are ca si obiect de activitate vanzarea de piese si accesorii auto si nu poate face legal programare sau nu poate emite factura pe software. Pentru astfel de servicii exista parteneriate semnate cu profesionisti din domeniul programarii auto, iar in cazul in care doriti aceste servicii puteti consulta link-ul Solicita Instalare.

Pentru instalarea programelor de diagnoza din categoria produsleor pentru care noi acordam suport tehnic, in limita timpului necesar va putem ajuta gratuit on-line de la distanta avand suportul furnizorilor nostri utilizand aplicatia TeamViewer 7 zilnic intre orele 09.00-12.00 doar in zilele lucratoare. In cazul in care serviciile gratuite oferite de noi nu va sunt suficiente pentru rezolvarea situatiilor cu care va confruntati, cu acceptul dvs se poate face in Romania contracost instalarea oricarui program de diagnoza de catre un programator de profesie in baza unui contract de colaborare incheiat cu firma noastra, gasiti lista de preturi accesand link-ul Solicita Instalare. Pentru orice instalare de software auto site-ul Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com) plateste firmei partenere din domeniul IT contravaloarea serviciilor prestate, asadar va rugam sa nu abuzati de aceasta facilitate si sa ne cereti suportul doar pentru produsele achizitionate in mod direct de la noi.

Suport Service veti beneficia de ajutorul nostru de fiecare data cand veti avea nevoie de piese si accesorii de schimb, va vom pune la dispozitie din stoc sau la comanda produsele necesare dvs in cel mai scurt timp posibil tinand cont de conditiile de livrare, import si timpii necesari procesarii marfii in tara si strainatate.

Garantia se acorda prin inlocuirea componentelor defecte cu alte componente identice noi. Garantia este valabila doar la folosirea produselor diagnoze4u in conditii normale. Nu ne vom asuma nici o responsabilitate in urmatoarele cazuri:

 1. Defectarea Testerului/Diagnozei datorata unor modificari cauzate, de factor uman sau instalare defectuoasa.
 2. Defectarea Testerului/Diagnozei generata de functionarea necorespunzatoare a laptopului sau dispozitivul asociat interfetei.
 3. Defectarea din alte cauze decat cel legate de utilizarea expresa a produsului in sine.
 4. Desfacerea Testerului/Diagnozei sau inlocuirea componentelor sau cablajelor electronice.
 5. Defectarea Testerului/Diagnozei datorata unui accident fizic sau mecanic extern .
 6. Efectuarea inadecvata si neprofesionista a instalarii care poate genera functionarea necorespunzatoare a Testerului/Diagnozei.
 7. Nu oferim garantie in cazul depanarii neautorizate de noi a Testerului/Diagnozei. Fiecare aparat de diagnoza furnizat de firma noastra este stantat cu sigilii din hartie destructibila, orice incercare de depanare genereaza ruperea iremediabila a sigiliilor si astfel produsul nu va mai face obiectul garantiei.
 8. Orice Tester sau Aparat de diagnoza este acoperit de garantie doar daca se prezinta la noi in depozit in starea in care a fost livrat, fara urme de lovituri, vicii externe sau depanare defectuasa si neautorizata de catre noi.
 9. Orice Tester sau Aparat de diagnoza venit in service in garantie va fi reparat sau inlocuit cu un alt produs nou identic in cel mai scurt timp posibil.
 10. In functie de data constatarii defectiunii si in functie de modelul de tester sau aparat de diagnoza pe care-l detineti repararea sau inlocuirea produsului poate varia intre 7 si 30 zile lucratoare. Facem eforturi sustinute ca termenul maxim de 30 de zile sa fie respectat intotdeauna.

Returnarea produselor comandate se poate face de catre persoanele fizice intr-un termen legal de 10 zile lucratoare potrivit legii comertului electronic, caz in care cheltuielile de transport vor fi suportate de client. Pentru transferul bancar in contul dvs vom avea nevoie de date referioare la numele bancii si contul IBAN.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajele originale cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. In cazul descoperirii oricaror tentative de frauda in perioada de garantie ne rezervam dreptul de a incheia colaborarea cu persoanele implicate si a face demersuri urgente pentru incheierea definitiva a relatiei de afaceri cu astfel de clienti pe care nu ni-i dorim.

Clauzele prezente in aceasta pagina se aplica asa cum mentionam anterior conform O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, mai exact definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice, NU si clientilor persoane juridice.

 

Repararea produselor in perioada de garantie sau dupa expirarea acesteia se face numai de catre firma autorizata de noi sau de de catre furnizorul produsului defect. Produsul este disponibil si intors functional in depozitul nostru intr-o perioada de regula situata intre 10 - 30 zile lucratoare. Va rugam sa retineti ca intotdeauna cheltuielile aferente curierului international agreat in vederea trimiterii produsului catre service furnizor sunt fixe si in cuantum de 70 Ron indiferent de modelul si valoarea de achizitie a produsului defectat, asadar daca nu va doriti sa achitati cheltuieli suplimentare cu transportul, trimiteti produsele in atentia noastra doar cand aceasta este ultima solutie de rezolvare a problemei pe care o aveti. Plata cheltuielilor de transport cad in sarcina clientilor si se pot face ramburs la curier, in cont bancar sau electronic (card, paypal, wu). In caz de retururi sau trimitere de produse catre reparatie / service nu primim si nu acceptam colete cu plata ramburs, orice discutii pe partea financiara se poarta doar cu colegii de la contabilitate.

 

Va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile site-ului, aveti explicate toate posibilele situatii care pot aparea in decursul relatiei noastre de afaceri, va rugam accesati http://www.diagnoze4u.ro/info/termeni. Pentru orice alte intrebari suplimentare va rugam sa folositi formularul de contact !

 

Va multumim pentru increderea acordata !
Echipa Testere, Diagnoze si Programare Auto Craiova

Site: http://www.diagnoze4u.com/
Tel: 0760/846.754; 0723/448.645


Email:
 
[email protected]