Intrebari frecvente

Intrebari despre produse si comenzi

Cum pot cauta un anumit produs in magazin?

Pentru a cauta un produs, va rugam sa folositi modulul de cautare existent in partea de sus a site-ului. Introduceti informatiile cautate, iar daca acestea se regasesc pe site, vi se va afisa o lista a rezultatelor compatibile. Pentru rapiditatea procesului de cautare puteti de asemenea sa sunati in mod direct la unul din numerele de telefon: 0760.846.754; 0723.448.645

Sunt persoana juridica. Pot cumpara?

Da, Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.ro) onoreaza comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, va rugam sa introduceti datele care vi se vor solicita la inregistrare sau in cadrul procesului de comanda. Va rugam ca inainte de a efectua o comanda sa cititi cu atentie si Termenii si Conditiile site-ului Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.ro).Cum procedez daca doresc ca livrarea sa se faca la o alta adresa decat cea specificata in contul meu de client?

In aceasta situatie, in cadrul procesului de comanda, veti avea optiunea sa introduceti informatiile corespunzatoare adresei de livrare dorite.

Administrarea contului de client

Am uitat parola contului. Cum procedez?

In cazul in care nu va amintiti parola contului Dvs., va rugam sa folositi optiunea Recupereaza parola uitata, disponibila in pagina Acces cont.

Cum procedez daca doresc sa modific datele din contul meu?

Pentru a modifica datele din contul de client, va rugam sa va autentificati in cont si sa accesati apoi optiunea Actualizare cont, disponibila in sectiunea Contul meu.

Trebuie sa am cont pentru a putea cumpara?

Pentru a face cumparaturi pe acest site, puteti alege optiunea de a comanda rapid fara a va crea cont sau puteti sa va creeati daca doriti un cont de utilizator. Acesta poate fi creat oricand, chair si dupa ce ati adaugat produsele dorite in Cosul de cumparaturi.

Pot modifica o comanda lansata?

In cazul in care doriti sa modificati o comanda, va rugam sa ne contactati folosind datele prezente in formularul de contact de pe site. Va rugam sa precizati si ID-ul comenzii, pe care il puteti regasi in sectiunea Stadiu comanda.

Pot afla informatii despre comenzile anterioare?

Puteti consulta istoricul comenzilor efectuate pe site, accesand sectiunea Stadiu comanda.

Intrebari generale

Doresc sa achizitionez un produs care nu este pe stoc. Cum procedez?

Pentru mai multe informatii despre disponibilitatea produsului, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site sau sa luati legatura cu personalul nostru de vanzare. Va rugam de asemenea ca inainte de a efectua o comanda sa cititi cu atentie si Termenii si Conditiile site-ului Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.ro).

Doresc sa obtin informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site. Cum procedez?

In acest caz, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site sau sa luati legatura cu personalul nostru de vanzare.

 

Ce fac daca dupa ce am primit produsele comandate constat ca nu sunt cele pe care mi le doresc ? Le pot returna ?

 

Da, sigur ca puteti trimite produsele cumparate inapoi cu mentiunea ca returnarea produselor comandate se poate face de catre persoanele fizice intr-un termen legal de 10 zile lucratoare potrivit legii comertului electronic, caz in care cheltuielile de transport vor fi suportate de dvs. Pentru transferul bancar in contul dvs vom avea nevoie de date referioare la numele bancii si contul IBAN.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajele originale cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. In cazul descoperirii oricaror tentative de frauda in perioada de garantie ne rezervam dreptul de a incheia colaborarea cu persoanele implicate si a face demersuri urgente pentru incheierea definitiva a relatiei de afaceri cu astfel de clienti pe care nu ni-i dorim.

Clauzele prezente la returnare se aplica conform O.G. 130/2000 valabila in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, mai exact definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

 

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

 

Pentru orice alte intrebari va rugam sa folositi formularul de contact !

 

Va multumim pentru increderea acordata !
Echipa Testere, Diagnoze si Programare Auto Craiova

Site: http://www.diagnoze4u.com
Tel: 0760/846.754; 0723/448.645
Email:
 
[email protected]