Termeni si conditii

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.diagnoze4u.com (diagnoze4u.ro), implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele de mai jos cat si a celor din sectiunile de informatii generale afisate tot pe aceasta pagina. Va rugam cititi cu atentie Termenii si Conditiile site-ului Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com) si NU cumparati din automatism, ulterior sustinand ca nu cunoasteti informatiile din acest link. Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com). Site-ul Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com) este o platformă de prezentare tip sursă deschisă si afiseaza produse apartinand unor entitati cu caracter juridic supuse normelor si reglementarilor legale din domeniul comertului electronic in Romania si Uniunea Europeana. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. Produsele oferite pe site-ul Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com) sunt oferite / furnizate prin colaborarea/parteneriatul cu diferite firme de profil in domeniul auto si/sau programatori auto profesionisti din Romania, Uniunea Europeana sau tari extracomunitare. In functie de produsele alese de cumparatori, livrarea si/sau furnizarea produselor comandate se poate face din Romania, Uniunea Europeana sau tari din afara UE, in acel ultim caz clientii fiind informati de formalitatile legale si criteriile necesare a fi respectate pentru conformarea la cerintele legislatiei locale privind importul si comercializarea diverselor produse si servicii.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii site-ului nostru precum si a producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Regulamentul de bază cu privire la vânzările online este completat de Ordonanța de Guvern, numărul 9 din 2016, care este valabila si pentru vânzările din magazinele fizice. Principala prevedere a acestei ordonante este că un cumpărător din mediul online poate să returneze, cu câteva excepții, orice produs cumpărat de pe Internet, în decurs de 14 zile de la data intrării în posesia mărfurilor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, plicuri securizate / coduri de acces sigilate si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in 14 zile de la data returului prin transfer bancar in contul IBAN al clientului.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial de aparat nou (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica conform normelor legislative  din 2014  in cazul achizitionarii de produse on-line folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014. Nu pot fi returnate produsele speciale, cele solicitate la comanda/cerere expresa, care nu fac obiectul stocului permanent al magazinului, inclusiv produse care nici nu apar pe site dar le-am adus in mod direct la o anume cerere obiectiva si explicita. Nu pot fi returnate de asemenea produsele pentru care utilizatorii si-au creat conturi proprii de utilizare, inregistrate individual pe serverele externe ale producatorilor, au fost utilizate/uzate de catre clienti cheile de acces (usere si parole prin deschiderea/desigilarea plicurilor securizate din pachet), si-au utilizat propriile email-uri pentru activarea aparatelor in cauza devenind in acest caz singurii proprietarii de drept ai aparatelor si singurii care pot cere detalii, pot modifica sau pot anula conturile proprii create deja.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. NU avem politia de retur la Persoanele Juridice, asadar va rugam insistent sa achizitionati produse doar dupa ce ati fost siguri 100% ca acestea se potrivesc cerintelor si necesitatilor dvs! Va rugam acordati atentie la data comenzii bifei in care sunteti instintati ca sunteti de acord cu prezentele termene si conditii.

Ce schimbări aduce noua ordonanţă pentru cei care cumpără produse pe firmă ori PFA? Legea nu aduce nicio modificare, pentru că se refera doar la drepturile consumatorului. Un PFA sau o firmă nu sunt consideraţi consumatori în sensul legii. Cum se pot proteja cei care cumpără pe PFA sau firmă produse de la magazinele de retail din România? Destul de puţin – să fie atenţi la ce cumpără sau să cumpere de la magazine care au o politică de returnare mai largă decât ceea ce le cere legea – inclusiv pentru persoane juridice.

Citeste mai mult: adev.ro/n7pz2k

Legat de protectia persoanelor juridice, PFA-urilor, SNC-urilor noua lege nu aduce nici o modificare, pentru că se refera doar la drepturile consumatorului. Un PFA sau o firmă nu sunt consideraţi consumatori în sensul legii.

La intrebarea: Se pot proteja cei care cumpără pe PFA sau pe firmă produse de la magazinele de retail din România? Legiuitorul raspunde: Se pot proteja destul de puţin – este foarte important să fie atenţi la ce cumpără sau să cumpere de la magazine care au o politică de returnare mai largă decât ceea ce le cere legea – inclusiv pentru persoane juridice. Aceasta este si recomandarea noastra in cazul in care faceti o comanda sau cumparati un produs de pe site-ul Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com).

In cazul in care comenzile nu pot fi onorate din motive de lipsa stoc pentru produsele/serviciile comandate, veti fi informati despre acest aspect. De asemenea, pentru comenzile care au fost deja achitate insa nu au fost onorate de catre site-ul Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com) din motive obiective, sumele de bani va vor fi rambursate fara costuri suplimentare. In cazul comenzilor speciale de produse cu valoare nominala mai mare de 1000 Usd pentru care s-a platit avans de catre client in vederea achizitionarii de catre site-ul Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com) si ulterior din motive obiective s-a renuntat la comanda, returnarea banilor se va face numai dupa acel produs comandat special a fost vandut catre un alt client.

Administratorul Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). ATENTIE: Unele dintre Fotografii au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. Facem eforturi sustinute ca pe site-ul Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com) sa fie prezente de fiecare data pe langa fotografiile de prezentare comerciala a produselor si imagini reale, poze autentice facute direct de catre reprezentantii sau partenerii site-ului Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com). Vom notifica intotdeauna in cadrul anunturilor noastre care poze sunt reale si au fost fotografiate in mod direct dar si cele care sunt poze de prezentare, comerciale cu caracter de marketing preluate de la parteneri si/sau producatori.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com) poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com) sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com), va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.diagnoze4u.com (diagnoze4u.ro) si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt inclusiv prin urmarirea, verificarea si expunerea prin cai legale a IP-ului de conectare sau provenienta a utilizatorului.

 

Livrarea produselor si taxele aferente

Orice comanda plasata pe site-ul Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com) beneficiaza de livrare standard in termen uzual de 24-72 de ore pe teritoriul Romaniei si / sau Uniunii Europene, insa pentru produsele aduse la comanda si trecute cu livrare la termen timpii estimati pentru livrare sunt prezentati pe site in sectiunea de disponibilitate timp si necesita comenzi speciale procesate de catre partenerii, furnizorii si producatorii nostri precum si indeplinirea criteriilor si conditiilor comerciale legale aferente importului si tranzitului prin tarile de destinatie finala ale clientilor. Site-ul Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com) prezinta spre comercializeaza produse catre clienti din toata lumea, livrarile aferente acestor produse si servicii facandu-se din tarile in care exista stoc si de catre partenerii/firmele care detin fizic acele produse.

 

Modalitati de livrare

Livrarea comenzilor se efectueaza cel mai frecvent in Romania prin Fan Curier/Urgent Cargus sau international prin DHL/DPD/EMS, existand contracte de prestari servicii incheiate cu aceste firme inclusiv cu posibilitatea pentru clienti de verificare a coletului inainte de efectuarea platii (optiune valabila doar la nivel local). Pentru livrare puteti alege locatia, la birou, acasa sau o alta adresa mentionata. Pentru siguranta unor produse este posibil ca livrarea sa fie efectuata in ambalaje diferite, suplimentare fata de cel originale.

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea produselor comandate si a accesoriilor acestora. Mentiunile legate de eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii. Se intocmeste un proces verbal de constatare sau se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

 

Facturare si plata

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.diagnoze4u.ro includ toate taxele conform legislatiei in vigoare. Vindem orice produs din domeniul testerelor si aparatelor de diagnoza auto livrarile facandu-se cel mai frecvent din Romania si din Uniunea Europeana din locatiile/orasele/tarile unde produsele se afla in mod fizic prezente la data comenzii dar si uneori din afara Uniunii Europene pentru anumite produse speciale sau aduse la comanda, Site-ul Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com) reprezentand mai multe companii care au sedii in diverse orase din Romania sau in afara tarii. Proformele si/sau Facturile fiscale  sunt emise direct de catre firmele vanzatoare ale produselor, contin detalii cu denumirea si adresa proprie a acestora, NU exista o firma globala universala denumita Diagnoze4u, site-ul fiind practic platforma de prezentare si vanzare a produselor si nu denumirea firmei care livreaza sutele de produse din spatele site-ului, motiv pentru care la comenzile a caror plata se doreste a fi facuta prin transfer bancar si sau carduri care apartinand diverselor companii rugamintea este trasnmisa clientilor nostri sa astepte factura fiscala trasnmisa electronic inainte de a efectua plata.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite electronic catre Cumparator initial o factura proforma apoi factura fiscala pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Este important de retinut ca aplicatia de contabilitate poate trimite pe email factura doar in conditiile in care ati furnizat o adresa electronica valida precum si toate informatiile necesare facturarii. Termenul legal de emitere a facturii fiscale potrivit Noului Cod fiscal în vigoare de la 1 ianuarie 2016 stabileste ca interval maxim cel târziu până în cea de-a 15-a zi a lunii următoare celei în care s-a facut comanda, asadar daca nu ati primit factura fiscala in acest interval de timp va rugam accesati formularul de contact.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de catre site-ul diagnoze4u, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

Site-ul Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com) oferind spre vanzare produse care apartin mai multor firme nationale si internationale, facturile fiscale finale emise vor apartine direct firmelor care detin la data comenzii produsele in stoc si pot oferi livrarea catre client in cel mai scurt timp, asadar este perfect normal ca un client care comanda pe site sa poata primi pentru produse distincte, facturi de la furnizori diferiti. Suntem magazin online si nu suntem service auto, nu facem operatiuni pe masinile clientilor, nu reparam sau depanam masini, nu folosim fizic aparatele comercializate si nu solicitam bani pentru operatiuni fizice, nu facem cursuri sau scoala dedicata pentru aparatele comercializate, nu producem si nu comercializam ca producatori software de orice tip, doar intermediem relatia cu diversi producatori globali, profesionisti in domeniul automotive.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin trimiterea acestora de catre diagnoze4u in prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

In cazul in care solicitarile dvs nu au fost solutionate in timp util sau exista probleme nerezolvate pe care doriti sa le aduceti la cunostinta conducerii si administratorilor site-ului diagnoze4u va rugam sa ne sesizati acest aspect pe adresa: [email protected].

  

Conditii speciale

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari www.diagnoze4u.com (diagnoze4u.ro), va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

In cazul comenzilor de produse a caror livrare este solicitata de catre clienti in afara terioriului Romaniei folosim cel mai frecvent serviciile DHL / DPD / EMS / FEDEX  insa este de mentionat ca aceste companii de curierat nu pot efectua livrari internationale cu plata ramburs, fiind necesara plata in avans atata a contravalorii produselor cat si a transportului. Toate comenzile efectuate pe site si a caror livrare este solicitata in mod expres in afara Romaniei se supun acestui mod de lucru. Vi se vor emite facturi proforme/fscale atat pentru produse cat si pentru valoarea transportului international.

 

Conditii generale de garantie

Garantia este certitudinea calitatii unui produs si se aplica oricarui produs achizitionat de la Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com). Noi oferim aceasta garantie pentru ca avem incredere in produsele prezentate pe site. Serviciul de garantie are ca scop inlocuirea fara nici un cost suplimentar a unui produs, daca se constata un defect de fabricatie. Returnarea contravalorii se face numai daca produsul nu poate fi remediat sau inlocuit.

Termenul de garantie al produselor de folosinta indelungata este de 12 luni cu incepere de la data inscrisa pe certicatul de garantie primit in original in pachet. In situatia in care producatorul asigura un termen de garantie mai mare de 12 luni, Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com) va acorda acelasi termen de garantie ca si producatorul. NU beneficiaza de garantia de 12 luni piesele/produsele ce au caracter de consumabile (cabluri, accesorii, adaptoare, mufe din plastic, produsele vandute in conditii speciale la pret de achizitie si altele). Este de mentionat de asemenea ca laptop-urile comercializate de firma noastra au o garantie de 6 luni, acestea fiind produse refurbished (second-hand reconditionate in conditii bune de functionare). Recomandam utilizarea in diagnoza auto doar a laptop-urilor dedicate acestui segment, foarte rezistente la conditiile de lucru din ateliere, service-uri, garaje.

 

Pentru a beneficia de garantie pentru un produs deteriorat trebuie indeplinite urmatoarele conditii in momentul returului:

 • dovada achizitiei produsului de la www.diagnoze4u.com (diagnoze4u.ro);
 • copie dupa factura de achizitie oferita de www.diagnoze4u.com (diagnoze4u.ro);
 • deviz de constatare a defectiunii, facut intr-un service autorizat de care furnizor (optional);
 • certificat de garantie in original semnat si stampilat de www.diagnoze4u.com (diagnoze4u.ro) ;
 • piesa deteriorata/produsul deteriorat in ambalajul original (ambalajul nu trebuie sa prezinte semne de deteriorare si, dupa caz, trebuie sa contina anumite coduri si etichete autoadezive destructibile specifice www.diagnoze4u.com (diagnoze4u.ro) prezente pe colet de la momentul achizitionarii).

 

Vanzatorul, in acest caz www.diagnoze4u.com (diagnoze4u.ro) este exonerat de raspundere privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:

 • produsul nu a fost utilizat adecvat sau a fost utilizat nerespectand instructiunile oferite de catre www.diagnoze4u.com (diagnoze4u.ro);
 • produsul sau piesa s-a defectat din cauza unei instalari incorecte sau datorita utilizarii impreuna cu aparate/accesorii uzate, defecte sau modificate;
 • produsul sau aparatul comandat desi este unul pentru care noi v-am recomandat a-l utiliza in regim personal / privat (diagnosticare pana la maxim 25 de masini cu vin-uri diferite) si sau regim semiprofesional (diagnosticare pana la 50-100 de masini cu vin-uri diferite) s-a defectat din cauza uzurii sau utilizarii in regim profesional / service (peste 5-10 masini  cu vin-uri diferite zilnic, peste 100 de masini in 2-6 luni de utilizare)
 • produsul a fost gresit ales sau a fost utilizat pentru alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului sau al site-ului www.diagnoze4u.com (diagnoze4u.ro);
 • produsul nu a fost identificat corect la momentul achizitiei datorita prezentarii de catre cumparator a unor date eronate sau nu a fost comparata la montaj cu piesa de inlocuit;
 • produsul s-a uzat sau deteriorat datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente sau instalarii defectuoase;
 • aparatul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor si sau site-ul nostru sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare (tensiune ridicata, scurt circuit, temperaturi extreme, umezeala etc);
 • produsul a  suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice);
 • produsul prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari:
 • produsul prezinta o uzura fizica normala.

 

Rezolvarea garantiei

Garantia se solutioneaza de catre www.diagnoze4u.com (diagnoze4u.ro) prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului local si international pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului iar expedierea se va face de preferat prin intermediul firmelor de curierat rapid cu care se lucreaza uzual, local Urgent Cargus, Fan Courier, international DHL / DPD / EMS / FEDEX. Solutionarea garantiei se face intr-un termen de 30 - 120 zile calendaristice in functie de natura defectiunilor constatate, locatia furnizorului produsului care face obiectul garantie precum si disponibilitatea service-ului partener (EU sau in afara EU).

Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Stergerea seriei partiala sau totala de pe produse sau lipsa sigiliului destructibil apartinand www.diagnoze4u.com (diagnoze4u.ro) duce la pierderea garantiei. Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie.

Conditiile de garantie sunt parte integranta a documentelor de vanzare - cumparare. Prin plasarea unei comenzi online, cumparatorul declara ca a luat la cunostinta prevederile acestor documente. Comanda on-line nu se va putea finaliza inainte ca dvs sa fi fost de acord cu termenele si conditiile www.diagnoze4u.com (diagnoze4u.ro).

In conditiile in care in termenul acordat ca si perioada de garantie, produsul se defecteaza ca urmare a utilizarii inadecvate (de exemplu un aparat / kit easydiag recomandat a fi utilizat de noi pentru uz personal / semiprofesional si acesta a fost utilizat in regim profesional /service), acesta se poate inlocui cu un alt aparat nou doar daca clientul este de acord cu plata unei sume egala cu uzura generala generata produsului trimis in garantie. Valoarea in bani calculata ca si uzura tine cont de numarul de masini cu vin diferit pe care s-a folosit aparatul in cauza, date memorate de chip-ul de memorie integrat in produs si se inmulteste cu un pret minim existent in piata pentru diagnosticare unui autoturism depanat in regim de service auto.

 

Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Retururile sunt acceptate doar persoanelor fizice si NU sunt acceptate persoanelor juridice. Produsele achizitionate se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, respectiv de la data incheierii contractului. Este important de mentionat ca sunt si exceptii pentru anumite categorii de produse, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile aferente pentru produsele speciale. Operatiunile de servicii efectuate contracost, punere in functiune aparate, update functionare, adaptare aparate la noi versiuni de programe windows, android, IOS, consultanta tehnica, orice alte servicii efectuate contracost la cererea dvs sau pentru produsele vandute si solicitate expres de catre dvs NU au politica de retur, nu sunt marfa fizica, plata serviciilor NU poate fi rambursata.

De asemenea, există şi excepţii pentru anumite categorii de produse.

Citeste mai mult: adev.ro/n7pz2k
de la data încheierii contractului

Citeste mai mult: adev.ro/n7pz2kdat

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a www.diagnoze4u.com (diagnoze4u.ro) printr-o scrisoare cu confirmare de primire sau prin e-mail in termen de 1 zi de la primirea produsului.


Conditii generale de returnare

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca nu se poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.
 

NU se admit la retur:

 • produsele cu ambalaj deteriorat, modificat (cu inscriptionari, elemente lipite, rupte, murdare etc);
 • produsele lipsite de accesoriile originale;
 • produsele care au fost deja folosite, utilizate;
 • produsele comandate special (produsele disponibile pe site doar la comanda);
 • toate produsele pentru care nu se poate face dovada ca au fost achizitionate de pe site-ul www.diagnoze4u.com (diagnoze4u.ro)
 • produsele vandute cu promotie sau la pret de achizitie;
 • produsele aduse pe comanda pentru care se percepe avans;
 • produsele nepuse/netransmise in ambalajul original;
 • produsele comercializate de alti agenti economici sau intermediari
 • produsele comercializate pe alte site-uri decat site-ul oficial apartinand  www.diagnoze4u.com (diagnoze4u.ro)
 • produsele cu preturi negociate achizitionate la cotatii sensibil mai mici decat preturile afisate pe site la data lansarii comenzii
 • produsele returnate fara respectarea prevederilor de mai sus.

 

Cererile de returnare vor fi solutionate intr-un termen cuprins intre 5 si 15 zile lucratoare de la data trimiterii cererii catre www.diagnoze4u.com (diagnoze4u.ro) . Aceasta cerere va fi redactata in scris si trimisa prin posta cu confirmare de primire sau prin intermediul e-mail-ului la [email protected] de asemenea cu confirmare de primire.

Suma inapoiata in conditiile in care produsul este returnat si clientul nu mai este de acord cu inlocuirea produsului cu un altul functional sau un alt produs cu aceleasi specificatii nu include cheltuielile de transport, cheltuielile de instalare, cheltuielile anexe de punere in functiune ale acestuia, cheltuielile de licenta, alte cheltuieli care nu sunt incluse in pretul initial al produsului. Costul transportului produselor de la www.diagnoze4u.com (diagnoze4u.ro) vor fi suportate de catre client. Site-ul www.diagnoze4u.com (diagnoze4u.ro) poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

ATENTIE ! In cazul returului de produse originale pentru care s-a facut deja de catre client la primirea aparatului activarea licentei de functionare pe site-ul producatorilor (Exemplu: Launch X431, Autel, Ucandas, Obdstar, Delphi, Autocom, Bosch, Jaltest, Obdstar, Texa, Xtool, Autodata, Autoboss, etc) Suma inapoiata clientului se calculeaza astfel: (Suma platita de client minus Cheltuiala aferenta utilizarii licentei minus Cheltuiala  aferenta transportului). Preturi aferente licentelor, exemple: Licenta Autel Scanner Autel Maxidas Ds708/Ds808/Mp808: 480 Usd, Licenta AUTEL MaxiSYS Pro MS908/Elite: 1700 Usd, Licenta AUTEL MaxiSYS MS906/MK906BT 850 Usd, Licenta Launch X-431 Pro2/PRO3S/PRO4S/PRO5S/Dbscar2/3/4/5/6: 140 Usd, Licenta Launch X431 Pro3/4 (Pros/V/V+/Dyno/Apex) / 5C: 400 Usd, Licenta Launch X-431 Tab2/Tab3: 800 Usd, Licenta Launch X431 V+ HD TRUCKS/PAD5/7: 400 Usd,  Licenta UCANDAS VDM: 80 Usd, Licenta Launch Easydiag / Thinkdiag / Thinkcar: 100 Usd, Bosch 12 luni Package Service (SD, M, TSB) 989 Usd, Package Mechanik (SD, SIS, M, TSB) 1185 Usd, Package Elektric (SD, SIS, P, TSB) 1154 usd, Master Package fara EBR (SD, SIS, M, P, TSB) 1441 Usd, TEXA IDC5 Premium Car 1489 Usd, IDC5 Premium Truck 2800 Usd, IDC5 Premium Bike 700 usd, IDC5 Premium OHW 1600 Usd, IDC5 Premium Marine 1500 Usd, Obdstar Iscan 129 usd, Obdscar Ms50 149 usd, Obdstar Ms80 179 Usd, Instalare + Dongle LIEBHERR 655 Usd, Jaltest (pretul licentei platite se pierde integral)  etc. Activarea licentei acestor testere originale se poate face doar utilizand serialele si codurile de acces din plicul securizat oferit impreuna cu produsele livrate. In mod standard returul acestor aparate originale se poate face doar in stare de sigilat, adica nu se rup sigilii, nu se inregistreaza aparatul pe site-ul producatorului, nu se utilizeaza direct aparatul dupa ce s-a creat user si cont personal individual cu IP propriu, email/telefon propriu, oferim detalii mai jos ca si mentiune speciala:

Mentiune speciala: exista situatii in care dupa uzitarea codurilor de acces si parolelor de securitate din pachetul produsului cumparat si furnizat de catre www.diagnoze4u.com (diagnoze4u.ro), respectivul aparat sa nu mai poata fi repus ca si aparat nou, acest lucru fiind imposibil deoarece toate drepturile de utilizare au devenit active doar pentru cumparatorul care deja a activat produsul pe site-ul producatorului iar producatorul nu accept returnare de bani pe software nefiind ceva fizic. In aceste situatii considerate situatii speciale NU se poate accepta returul, www.diagnoze4u.com (diagnoze4u.ro) neputand utiliza in relatia cu alti noi posibili cumparatori date si informatii personale ale unui alt utilizator anterior (Nume, Prenume, Email, Telefon, IP, etc). Site-ul www.diagnoze4u.com (diagnoze4u.ro) vinde doar testere, interfete si scannere auto noi 100% care se inregistreaza direct pe numele cumparatorilor si nu pe date personale ale altor firme sau persoane care nu sunt proprietari de drept ai aparatelor in cauza.

Pentru comenzile cu "LIVRARE CU VERIFICARE",  valoarea taxei de transport Fan Courier / Urgent Cargus este situata intre 25-80 ron in functie de locatia coletului si greutatea lui iar acest pret va fi suportat ramburs de catre client. Fac exceptie situatiile speciale in care pretul produselor a fost negociat cu un reprezentant vanzari autorizat al site-ului www.diagnoze4u.com (diagnoze4u.ro) si toate taxele de transport sunt suportate de www.diagnoze4u.com (diagnoze4u.ro).


Explicatie denumire produse prezente pe site


REFURBISHED (RFB) = Produsele refurbished comercializate de catre www.diagnoze4u.com (diagnoze4u.ro) sunt echipamente IT cu configuratii solide, fiind special create pentru mediul de afaceri. Sunt produse ale unor branduri ca Panasonic, Samsung, Dell, HP, Lenovo, Fujitsu-Siemens, etc care arata foarte bine si functioneaza excelent. Produsele refurbished au un grad de uzura foarte mic, de cele mai multe ori insesizabil, avand un aspect vizual placut. La cerere putem oferi poze reale cu produsele de care sunteti interesat inainte de livrare. Produsele refurbished beneficiaza de o perioada de garantie de 6  Luni (Bateriile de laptop 3 luni).

PRODUSE CU UZ PROFESIONAL= Din gama profesionala fac parte doar acele produse care au fost construite / proiectate sa fie utilizate in regim permanent cu multiple utilizari gen x431 v, v+, tab, Autel ms908, Mk908, Elite, Texa Txt's, Bosch Kts, Jaltesc, etc si aparatele / testerele de camioane dedicate sau Agricultura. In general aceste aparate sunt butucanoase, grele, au tablete thoughbook si / sau laptopuri rezistente la socuri. Doar aceste produse pot beneficia de o garantie reala de 12 luni intr-un service auto cu numar mare sau nelimitat de vin-uri diagnosticate.

PRODUSE CU UZ SEMIPROFESIONAL = Din gama semiprofesionala fac parte o serie de interfete mai rezistente decat cele pentru uz personal, acestea pot fi folosite de meseriasii si / sau mecanicii care repara masini ocazional si / sau micile ateliere auto. Aici pot intra interfete relativ ieftine dar nu cele mai ieftine, modele aftermarket bune si/sau originale gen Delphi, Autocom, Tcs, Wow sau easydiag 1.0, 2.0, 3.0, 4.0, golo, thinkdiag, scannere obd2 ieftine, interfetele dedicate unimarca originale gen vcds, carly, obleven, etc. !!! IMPORTANT: maxim de VIN-uri acceptate de noi pentru utilizare de beneficiar in acest caz cu o interfata de acest tip ca sa fie acoperita de garantie de 12 luni este 100 vin-uri distincte asa cum este si recomandat pe certificatul de garantie oferit !!!

PRODUSE CU UZ PERSONAL / PRIVAT = Din gama cu uz personal / privat fac parte majoritatea interfetele comandate de persoanele fizice si nu de catre firme, in general aparatele ieftine, aftermarket sau originale, modelele acestea fiind dedicate utilizarii in regim individual de fiecare posesor auto. Intra aici toate vag-urile standard, opc, ford, elm, ds150e, cdp, etc, acele aparate care de regula nu au o valoare mai mare de 50-2300 lei. La acestea numarul maxim de vin-uri acceptate distincte este de 25. Ne gandim ca un client detine o masina, mai cumpara 2-10 si mai face diagnoza la 2-10 prieteni, sa nu depaseasca 25 in total VIN-uri distincte.
Asadar orice astfel de interfata are garantie acoperita de noi 12 luni doar pentru vin-urile precizate anterior si NU nelimitat! 

TESTERE MULTIMARCA = Din aceasta categorie fac parte acele aparate care pot fi utilizate pentru diagnoza mai multor categorii de masini, turisme, autoutilitare, camioane la 12-24 V si care sunt produse de diferse firme fabricanti auto.

TESTERE UNIMARCA = Din aceasta categorie fac parte acele aparate care pot fi utilizate EXCLUSIV pentru diagnoza DOAR a unor categorii de masini, turisme, autoutilitare, camioane produse de o anume fabrica gen Ford, Dacia/Renault, Bmw, Peugeot/Citroen, Volvo, Daf, Man, etc.

RESIGILATE = Primul și cel mai important lucru care trebuie spus despre produsele resigilate este că acestea sunt 100% funcționale. Din acest punct de vedere, nu trebuie să vă faceți griji niciodată. Sunt, practic, produse noi care au fost deschise din diverse motive, cum ar fi fotografierea lor, testarea lor, sau prezentarea lor în magazin. Acestea au fost, deci, testate. Unele dintre acestea pot fi din categoria acelor aparate care nu au fost folosite niciodata, efectiv nu fost ridicate de clienti si au venit retur in magazin.

  
Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile in vigoare valabile vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

 

Produse si servicii oferite

Site-ul Testere, Diagnoze si Programare Auto (www.diagnoze4u.com) este un site de prezentare si comercializare produse, in baza obiectului de activitate firmele din spatele site-ului fiind in general furnizori de piese si accesorii auto care isi desfasoara activitatea ca atare conform autorizatiilor de functionare valabile emise de autoritatile din tarile de origine. Va oferim orice produs sau component din domeniul auto insa nu putem sa va asiguram instalarea sau montajul pe autoturismul dvs deorece nu avem caracter de service autorizat RAR !

Dorim sa mentionam ca pentru produsele comandate cu o valoare unitara mai mare de 1000 Usd ne rezervam dreptul de a va solicita un avans in suma de minim 20 % emitandu-va in acest sens o factura proforma cu datele complete ale testerului/interfetei dorite precum si datele complete ale firmei noastre impreuna cu termenii si conditiile de livrare la sediul dvs. Ulterior la livrare veti achita restul de plata prin transfer bancar sau direct catre curier ramburs intreaga suma de bani rest de plata datorata si veti primii factura fiscala finala, chitanta de plata si certificatul de garantie al produsului.

 

ATENTIE !

Nu suntem autorizati sa desfasuram activitate de service auto, activitate de instalare de software si programare pentru autoturisme, calculatoare sau alte unitati periferice. Nu acordam suport tehnic online in baza contractuala pe termen mediu sau lung, preturile produselor si aparatelor de diagnoza auto vandute pe site-ul Testere, Diagnoze si Programare Auto (www.diagnoze4u.com) NU cuprind decat suport tehnic de punere in functiune a aparatelor achizitionare si NU cuprind servicii tehnice de depanare auto sau sfaturi de reparatii electrice / mecanice. Pentru astfel de servicii va rugam sa apelati la companii de profil specializate in programare auto / reparatii auto care pot desfasura astfel de activitati in mod legal in Romania si pentru care se poate emite factura fiscala sau putem efectua noi operatiunile de intermediere in acest sens lucrand cu diverse firme specializate dedicate acestui segment auto.

 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email [email protected].