Cum platesc

Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea in momentul livrarii produsului comandat. In functie de optiunea aleasa de catre dvs puteti deschide si verifica coletul inainte sa primiti efectiv produsul comandat.

 

Plata la sediu

Plata se efectueaza integral la sediul firmei nostre sau unul din baietii de la vanzari se deplaseaza la dvs in cazul in care doriti sa ridicati/testati in mod personal produsele comandate.

 

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primii toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata in baza facturii proforme pe care io vom emite si trimite pe email. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

 

Plata online - Paypal

Platile online prin PayPal se desfasoara in completa siguranta. Puteti plati prin intermediul contului PayPal sau puteti efectua plata direct cu cardul, chiar daca nu detineti un cont PayPal.

In cadrul sistemului PayPal, veti introduce datele cardului o singura data, acestea fiind inregistrate si perfect securizate pe serverul PayPal.

Va recomandam aceasta metoda de plata prin PayPal ca fiind cea mai facila si totodata cea mai sigura si-n cazul produselor a caror comanda necesita achitarea anticipata a unui avans.

 

Plata comenzi peste 3000 Ron - Atentie !!!

Pentru toate comenzile in valoare de peste 3000 RON, indiferent de metoda de plata si tipul de livrare ales este necesara plata unui avans de minim 15% din valoarea totala a comenzii. Veti primii la data solicitarii comenzii pe email sau fax factura proforma cu detaliile aferente produsului si suma de plata necesara pentru a fi transferata avans in contul fimei sau puteti face transferul de bani in conditii de totala siguranta in contul nostru oficial de PayPal: [email protected].

 

Va rugam si insistam ca intotdeauna platile efectuate ca si avans pentru comenzile de produse care nu sunt pe stoc si care au o valoare mai mare de 3000 Ron sa se faca doar in contul firmei noastre sau in contul nostru de PayPal [email protected]. 

 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu modalitatile si termenii de plata, va rugam nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email [email protected]