Despre noi

Avand experienta de peste 17 ani in activitatea de import si comert international va oferim la preturi foarte bune in calitate de reprezentanti directi (distribuitori sau subdistribuitori autorizati) in Romania si Uniunea Europeana fara costuri ascunse de cea mai buna calitate pentru turisme, camioane, autoutilitare, autobuze, masini agricole, motociclete, atv-uri, ambarcatiuni nautice, avioane: Testere, Diagnoze Auto, Interfete de Scanare, Citire/Stergere Erori si Echipamente Complete de Programare Auto.

Suntem Reprezentanti Directi sau Parteneri Autorizati locali sau internationali ai Dealerilor oficiali pentru companiile multinationale din domeniul Automotive: LAUNCH/THINKDIAG, AUTEL/OTOFIX, TOPDON, BOSCH, TEXA, AUTOCOM / DELPHI, OBDSTAR,  UCANDAS, JALTEST,  HELLA, MAGNETI MARELLI, VOLVO, MAN, ROSS-TECH, SW-STAHL, AUTOBOSS, XTOOL, VCX, PHILIPS, BALTICDIAG, SCANTRUCK,   ETC.

 
Va punem la dispozitie in cel mai scurt timp aparatele comandate avand in stoc permanent aproape toate interfetele, scannerele din domeniul diagnozei auto, livrarile facandu-se din din locatiile unde produsele se afla in mod fizic prezente la data comenzii, Diagnoze4u reprezentand mai multe companii nationale sau internationale care au sedii / birouri in diverse orase din Romania, Uniunea Europeana sau in afara spatiului intracomunitar. In strainatate acceptam plata cu cardul, paypal sau transfer bancar in contul firmelor in Usd sau Euro. Punem la dispozitia clientilor aparatele prezente pe site si ajutam la punerea in functiune a acestora cu ajutorul colegilor de la suport tehnic localizati in Romania sau in afara granitelor Romaniei.
MENTIUNE IMPORTANTA: NU suntem SERVICE AUTO, NU facem operatiuni pe masini, camioane, utilaje, ambarcatiuni, NU invatam clientii sa utilizeze aparatele noastre mai mult decat a le pune in functiune hardware + software, NU solicitam bani si nu facem operatiuni fizice de vreun fel pe masinile clientilor, NU ne asumam raspunderea pentru operatiunile efectuate de clienti cu aparatele provenite de la noi, NU avem program cu publicul in birourile noastre, NU avem magazine fizice unde sa poata fi testate produse si unde sa fie primiti clienti pentru probe fizice, NU producem si nu comercializam soft de vreun fel, asiguram doar punerea in functiune a a aparatelor ca si consultanta tehnica! Intalniri fizice cu reprezentantii, colegii sau partenerii permanenti ai Diagnoze4u se pot programa in cadrul intalnirilor internationale unde suntem invitati anual, de exemplu suntem prezenti in fiecare an la Automechanika, orasele in care sunt tinute asfel de intalniri fiind cel mai frecvent: Istanbul, Frankfurt, Budapesta, Dubai, Birmingham, etc.

Puteti accesa catalogul nostru de produse Launch / Autel / Topdon aici:

Catalog produse Launch / Autel / Topdon


Oferim real cele mai mai bune preturi in domeniul auto tuturor clientilor si colaboratorilor nostri !

Va putem oferi orice aparat de DIAGNOZA, TESTER SAU INTERFATA AUTO, produs original sau aftermarket, import direct, cel mai bun si corect pret fara costuri ascunse.

Idea de Diagnoze4u a fost creata ca si subsidiara a grupului Real-Succes, un grup de tineri din Romania si Marea Britanie care si-au dorit sa va ghideze on-line prin cele mai simple cai de acces in dorinta de a va ajuta sa navigati lumea virtuala cu scopul alegerii celor mai bune produse si servicii dorite. Cu ajutorul nostru limbaje complicate de operare web si modalitati complexe de selectie si alegere a bunurilor, produselor si serviciilor de care aveti nevoie in fiecare zi devin atat de simple si pe intelesul tuturor incat nimic nu mai este complicat, alegerea dvs devine intr-un final un Real-Succes.

 

Real-Succes is different. Real-Succes este diferit. Cum ? How ?

Real Success is founded upon the principle that success is a personal experience that means different things to different people. Real Succes se bazează pe principiul că succesul este o experienţă personală care înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiţi. Whilst success principles exist and are well documented, individual success is just that – individual. În timp ce principiile de succes există şi sunt bine documentate, succesul individual este doar al tau ca si individ. We will also listen to your needs before proposing a solution – something that many other coaching and training companies simply fail to do. Vom asculta intotdeauna care sunt nevoile voastre înainte de a va propune sa faceti o alegere – lucru pe care cele mai multe companii nu reusesc si nici nu-si doresc sa-si ajute clientii sa aleaga intelept. We aren't right for you, we'll be honest enough to tell you. In cazul in care produsele pe care noi le oferim nu vor fi cele potrivite dvs, vom avea curajul sa va spunem in mod cinstit asta.

 

So we have the structure, we have the strategy and we have systems to help you. Deci, avem structura, avem strategia şi avem sisteme create pentru a vă ajuta.

 

But more importantly, we have the humility to listen, the openness to share our strengths and weaknesses together and the desire to make a positive difference to you. Dar, cel mai important, avem dorinta de a va asculta, deschiderea de a împărtăşi punctele forte şi punctele slabe, împreună vom reusii, vom face diferenta pozitiva pentru voi.

 

DATE CONTACT:

Telefoane:  0760.846.754; 0723.448.645

Fax:   0040/351/712.621

Email1: [email protected]

Email2: [email protected]

Financiar: [email protected]
Juridic:      [email protected]

Let's build some Real-Succes together !  Să construim împreună un Real-Succes !Piese Auto