Contact

 

Site-ul Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.com) este magazin de prezentare online si reprezinta companii autorizate din Romania si Uniunea Europeana cu caracter juridic supuse normelor si reglementarilor legale din domeniul comertului electronic. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.  

 

Date de contact: 

Telefoane: 0760.846.754; 0723.448.645; 0771.539.749

Fax:          0040/351.712.621

Email 1: [email protected]

Email 2: [email protected]

Email 3: [email protected]

Email 4: [email protected]

Email 5: [email protected]

Email 5[email protected]

WHATSAPP +40 760 846 754

Stimati clienti, in cazul in care exista discutii deschise in format electronic pe email in anumite situatii pot exista diverse restrictii de tip SPF si email-urile NU ajung la destinatie sau pot aparea erori de tip 'Address does not exist', motiv pentru care va rugam ca in convorbirile electronice purtate cu noi sa folositi simultan mai multe dintre adresele noastre de email afisate mai sus sau in conditiile in care nu vi se raspunde in timp util sa sunati si sa cereti detalii de ce nu vi s-a raspuns.


Program de lucru firme

Luni-Vineri: 09.00-18.00 (Activitare Office + On-Line )

Sambata:  Doar Activitare On-Line (Email + Whatsapp)

Duminica:   Inchis

 

Activitate Site / Email

Non-Stop Site On-Line 24 H

Timpul mediu de raspuns la email: 1-2 zile

 

Locatiile noastre / Reprezentanti vanzari / Parteneri firme in Romania

-Craiova

-Bucuresti

-Cluj

-Braila

-Timisoara

-Deva


In functie de modelul si tipul de produs comandat livrarea se va face din orasul in care se afla pe stoc aparatul in cauza, factura se emite de catre firma expeditoare iar transportul este asigurat prin curier rapid cu plata ramburs, plata cu cardul sau in avans pe baza facturii proforme/fiscale emise. La cererea dvs putem emite si factura externa nepurtatoare de TVA pentru bunurile cumparate cu o valoare mai mare de 1000 Euro, in acest caz platile se vor efectua in valuta utilizata de catre  firma emitenta a facturii (EUR, USD, GBP).

 

Stimati clienti va rugam sa va asigurati ca inainte de a cumpara produsele dorite ati verificat cu atentie specificatiile produselor si compatibilitatea acestora prin vizitarea paginii site-ului nostru precum si termenii si conditiile site-ului Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.ro). Raporturile comerciale dintre cumparator si Testere, Diagnoze si Programare Auto (diagnoze4u.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, O.G. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.