0760.846.754; 0723.448.645; 0763.920.531; 0756.773.632  |  Intrebari frecvente  |  Contact

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  Adm4u  |  A4u19  |  Acces On-Line  |  Suport Tehnic

  
  
  
  
 Poze Mască de protecție virus model special S-KN95 / N95 / FFP2 cu o eficiență de filtrare de 95% sau mai mult în aer

 • Poze Mască de protecție virus model special S-KN95 / N95 / FFP2 cu o eficiență de filtrare de 95% sau mai mult în aer
 • Poze Mască de protecție virus model special S-KN95 / N95 / FFP2 cu o eficiență de filtrare de 95% sau mai mult în aer
 • Poze Mască de protecție virus model special S-KN95 / N95 / FFP2 cu o eficiență de filtrare de 95% sau mai mult în aer
 • Poze Mască de protecție virus model special S-KN95 / N95 / FFP2 cu o eficiență de filtrare de 95% sau mai mult în aer
 • Poze Mască de protecție virus model special S-KN95 / N95 / FFP2 cu o eficiență de filtrare de 95% sau mai mult în aer
 • Poze Mască de protecție virus model special S-KN95 / N95 / FFP2 cu o eficiență de filtrare de 95% sau mai mult în aer
 • Poze Mască de protecție virus model special S-KN95 / N95 / FFP2 cu o eficiență de filtrare de 95% sau mai mult în aer
     


Mască de protecție virus model special S-KN95 / N95 / FFP2 cu o eficiență de filtrare de 95% sau mai mult în aer

SKU: Profesional Mask KN95

Pret vechi: 14,99 RON Reducere 20%

Pret nou: 11,99 RON

Disponibil in stoc

In functie de valoarea comenzii dvs pretul poate include cheltuielile de livrare ! Livrarile in afara Romaniei se fac prin DHL/EMS contracost.

Măști de protecție pentru nasi si gura din gama S-KN95 / N95. Protecție PM2.5 împotriva CORONA VIRUS (COVID-19).

Măștile KN95 filtrează peste 95 la sută din particulele fine cu un diametru de 75 nanometri sau mai mult. Agenții patogeni pentru noul coronavirus COVID-19 au aproximativ 100 nm în diametru.

 • Blochează eficient peste 95% din viruși și bacterii
 • Material de filtrare electrostatic, eficient împotriva PM2.5
 • KN95 / N95, respectă standardele internaționale 2626-2006
 • Te protejează de praful, polenul, virusii și bacteriile din aer
 • Buclă elastică de ureche, moale și confortabilă de purtat
 • Se ajustează și mulează perfect pe forma feței

Intrebarile uzuale din vremurile recente le puteti regasi cu raspunsuri adecvate mai jos:

Cât de des se schimbă masca pentru a te proteja adecvat ?

Experții medicali recomandă ca măștile să fie înlocuite în timp util după ce au fost folosite timp continuu de 4 ore, altfel virușii se vor aduna pe suprafața măștii și în cele din urmă vor contamina masca.

Din ce este fabricata o astfel de masca ?

Este un material nețesut de înaltă densitate-filtrare, nano-filtrare N95 denumita masca de siguranță N95 care vă poate proteja de virus, praf, eșapament auto, polen.

Care este diferenta intre mastile KN95 si N95 ?

Diferența dintre măștile N95 și KN95 este doar numele. Ambele reprezintă un tip de mască cu o eficiență de filtrare de 95% sau mai mult în aer.

De ce este mai buna o astfel de masca decat cea uzuala medicinala sau de unica folosinta ?

Deoarece blocheaza eficient peste 95% din virusuri și bacterii, are in componenta 6 straturi de material iar forma 3D a mastii este proiectata pentru forma fetei umane, asigura etanseitatea si creste capacitatea de respiratie a mastii. Imbunatateste considerabil permeabilitatea aerului si o face mai confortabila de purtat si respirat. KN95 / N95, respectă standardele internaționale 2626-2006, este potrivita pentru protectia impotriva particulelor PM2.5, alimentelor, substantelor chimice, prafului de carbune, prafului de ciment, topirii si prelucrarii metalelor.

Coronavirus. Purtăm sau nu mască de protecție?

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a decis că situaţia generată de noul coronavirus este pandemie, în contextul în care s-au înregistrat cazuri de infecţii în aproape toate ţările lumii. Potrivit OMS, o pandemie este răspândirea la nivel mondial a unei noi boli şi apare atunci când un virus apare şi se răspândeşte în întreaga lume, iar majoritatea oamenilor nu au imunitate la el.

Purtarea măștii este una dintre măsurile de prevenire și limitare pentru răspândirea anumitor boli respiratorii, inclusiv cea determinată de noul coronavirus SARS-CoV-2 . Cu toate acestea, doar utilizarea unei măști nu este suficientă pentru a asigura un nivel adecvat de protecție și ar trebui adoptate și alte măsuri la fel de relevante.

Cum ne ajută măștile de protecție ?

Purtarea măștii, atunci când nu este indicată, poate provoca costuri inutile, încărcarea achizițiilor și poate crea un fals sentiment de securitate care poate duce la neglijarea altor măsuri esențiale, cum ar fi practicile de igienă a mâinilor.

Folosirea măștii trebuie combinată cu igiena adecvată a mâinilor și cu alte măsuri de prevenire și control a transmiterii noului coronavirus de la om la om. Dacă nu eşti aproape de oameni care tuşesc şi strănută, atunci nu e nevoie să porţi mască. Virusul intră în corp prin membranele mucoase, prin ochi, nas sau gură şi se transmite de la persoană la persoană când ne atingem ochii, nasul sau gura sau dacă inhalăm stropii rezultaţi atunci când cineva strănută sau tuşeşte în apropierea noastră.

Cel mai bun mod de a ne proteja împotriva coronavirusului şi a altor infecţii respiratorii este o igienă corectă a mâinilor. Una dintre problemele provocate de oamenii care poartă măşti sau îşi fac stocuri de măşti de protecţie deşi nu au nevoie de ele este aceea că nu vor fi suficiente măşti acolo unde chiar e nevoie de ele. Marea majoritate a oamenilor nu e predispusă infectării cu noul coronavirus, pentru cei mai mulţi va fi ca o răceală minoră, cei mai în vârstă şi cei care suferă de alte afecţiuni sunt cei mai expuşi. Nu trebuie să vă panicaţi şi să mergeţi să cumpăraţi măşti de protecţie

Spălați-vă mâinile de multe ori !

Spălarea și dezinfectarea mâinilor sunt acțiuni decisive pentru a preveni infecția. Mâinile se spală cu apă și săpun cel putin 20 de secunde. Daca nu exista apă și săpun, puteți folosi un dezinfectant pentru mâini pe bază de alcool de 60%.

Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute !

Mențineți distanța de cel puțin 1 metru între dumneavoastră și alte persoane, în special când acestea tușesc, strănută sau au febră, deoarece picăturile de salivă pot transmite virusul de la o distanță apropiată.

Nu vă atingeți ochii, nasul și gura cu mâinile !

Virusul se transmite mai ales pe cale respiratorie, dar poate intra în corp prin ochi, nas și gură, astfel eviați atingerea dacă nu v-ați spălat bine mâinile.

Mâinile intră in contact cu suprafețele contaminate de virus răspândidu-se in tot corpul .

Acoperiți-vă gura și nasul dacă strănutați sau tușiți !

Dacă aveți infecție respiratoare acută, evitați apropierea de alte persoane, tușiți cu gura acoperită sau într-un șervețel de preferat de unică folosință, purtați mască de protecție si spălați măinile. Dacă in momentul în care tușiți vă acoperiți gura cu mâinile ,puteți contamina obiecte sau persoane cu care veniți în contact.

Nu luați medicamente antivirale și nici antibiotice decât în cazul în care vă prescrie medicul !

Momentan, nu există cercetări științifice  care  evidentiază ca folosirea medicamentelor antivirale, pot  preveni infectarea cu noul coronavirus (Covid-19). Antibioticele funcționeaza doar  impotriva bacteriilor nu împotriva virusului.

Covid-19 este un virus, deci nu se utilizează antibiotic ca și metodă de prevenire sau tratament, decât în cazul în care se constată și o infecție bacteriană.

Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool !

Dezinfectanții chimici ce pot ucide noul coronavirus (Covid-19), sunt dezinfectanți ce conțin, clor, înnălbitori, solvent, etanol de 75%, acid paracetic si cloroform. Medicul și farmacistul dumneavoastră vor ști ce să recomande.

De preferat ar fi sa utilizați mască de protecție doar în cazul în care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave

Organizația Mondială a Sănătății, recomandă folosirea  măștii de protecție doar în cazul în care suspectați că ați fost contaminat  cu noul coronavirus, și prezentați simptome de tuse, strănut, sau în cazul in care acordați asistență unei persoane care este suspectă de a fi infectată cu noul coronavirus. (O calatorie recenta în China sau zonele in carantina din Europa, cu simptome respiratorii).

UTILIZAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE – ajută și limitează  răspândirea virusului dar trebuie să fie folosită împreună cu celelalte măsuri de igienă printre care spălarea mâinilor pentru cel puțin 20 de secunde. Nu este necesar a se  folosi măști de protecție suprapuse una peste alta.

Produsele MADE in CHINA sau pachetele primite din China nu sunt periculoase

Organizația Mondial a Sănătății a declarat că persoanele care primesc pachete din China nu se supun nici unui risc de a se contamina cu noul coronavirus, deoarece acesta nu trăieste mult timp pe suprafețe . Până în prezent nu există nici o dovadă că produsele/obiectele produse în China pot transmite noul coronavirus (Covid-19).

Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau zonele in carantina din Europa de cel puțin 14 zile

Perioada de incubație a noului coronavirus, este cuprins intre 1 și 14 zile. Daca v-ați întors dintr-o călătorie din China sau zonele in carantina din Europa de mai puțin de 14 zile sau ați intrat în contact cu persoane care s-au întors din China sau zonele in carantina din Europa de mai puțin 14 zile și aveți febră, tușiți, prezentați dificultate respiratorie, dureri musculare și stări de oboseală, sunați la 112 pentru a primi informații necesare. Purtați mască de protecție dacă intrați în contact cu alte persoane, folosiți servețele de unică folosință și spală bine mâinile.

Se transmite virusul de la animalele de companie ?

Animalele de companie nu transmit coronavirus: În acest moment nu există dovezi că animalele de companie, câini și pisici pot fi infectate de virus. În orice caz, trebuie  să ne spălăm tot timpul mâinile cu apă și săpun după ce intrăm în contact cu animalele de companie.

Ministerul Sănătăţii – Coronavirus (Covid-19)

 

0760.846.754; 0723.448.645; 0763.920.531; 0756.773.632 - Comenzi telefonice
Program de lucru: Luni-Vineri 09:00-17:30, Sambata 10:00-12.00Detalii produs


Categorie: Masti Protectie Fata

Greutate produs: 0.1 kg.

Cod produs - SKU: Profesional Mask KN95Produse similare


Acest tester de diagnoza auto multimarca DELFI DSVCI+ 2016 este compatibil...
789,00 RON
999,00 RON
EASY ( E lectronic A dvanced SY stem ) - permite diagnosticarea...
11.199,00 RON
11.999,00 RON
Acest model prezentat in anunt este unul din cele mai bune Can-Clip-uri...
1.089,00 RON
1.289,00 RON
  
  
  

Categorii

  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  


  

Marturiile clientilor

 

" Raport calitate - pret foarte bun in comparatie cu alte site-uri, iar timpul de livrare excelent. Sunt foarte multumit. Multumesc. O zi buna : ) "...

Marosan Daniel

Vezi mai multe marturii